Skladník

Inzerát již není aktivní

Informace o pozici

Lokalita:
Rudná u Prahy
Mzda:
30000 Kč
Ubytování:
4000

Popis pozice

Pro největšího prodejce sportovního vybavení v ČR, hledáme pracovníky na pozici skladník. Vaší náplní práce bude manipulace se zbožím na oddělení příjmu, expedice, picking, obsluha e-shopu. 8-mi hodinové směny (PO - PA) + možnost přesčasů, firemní svoz zdarma. Směny: ranní 6:15 - 14:30/ odpolední 14:30 - 22:15 (střídá se po týdnech). První 3 měsíce budete pracovat na základě krátkodobého víza přes agenturu práce a následně vám zajistíme 2letou zaměstnaneckou kartu přímo na společnost Sportisimo.

Kde budete pracovat

SPORTISIMO s.r.o. je největší český prodejce sportovního vybavení, oblečení a obuvy. Na českém trhu působíme již od roku 1999. Jen v České republice má SPORTISIMO k dnešnímu dni kolem stovky obchodů. Na Slovensku si můžou zákazníci vybírat na desítkách kamenných prodejen a z několika milionů kusů zboží v e-shopu. Své zboží Sportisimo nabízí po celé Evropské unii.

Požadavky

Věk minimálně 18 let Výpis z rejstříku trestů starý max. 3 měsíce Zkušenost s prací ve skladu výhodou

Nabízíme

Mzda 900 - 1111 €/měsíc čistého Možnost přesčasů Příspěvek na stravování 36 Kč/odpracovaný den Směny PO - PÁ; ranní/odpolední Dlouhodobá brigáda na DPP/DPČ Firemní svoz z Prahy, Berouna či Králova Dvora ZDARMA Při vzájemné spokojenosti možnost kariérního růstu

190
spokojených zákazníků
23500
registrovaných uchazečů
6500
přidělených pracovníků ročně
11
let zkušeností